CV-mall klassisk

En klassisk CV-mall har en ordentlig struktur med mycket luft för att göra det lätt för din arbetsgivare att läsa. Detta CV-exempel har utrymme för en profilbild, kort summering av din profil, målsättning, utbildning och arbetserfarenheter. Under varje rubrik har du 3-4 rader för att du enkelt ska få plats med en beskrivning. Du kan självklart bygga vidare på CV-mallen som är gratis att använda för eget bruk under förutsättning att du anger att CV-mallen kommer från Cvmall.net.

cv mall klassisk

Ladda ner CV-mall

Gratis CV-mall gör det enklare för dig

Få känner till att det finns en genväg till att skriva CV idag. Genom att ladda ner en gratis CV-mall från vår hemsida så sparar du tid och energi på att bygga upp en CV-layout. I menyn ovan kan du dessutom läsa om hur du skriver ett CV och hur du lyckas med din jobbansökan. Många betalar idag för att få sina CV skrivna på ett professionellt sätt. Vi vill gärna erbjuda detta gratis till dig då vi vet att studenter och arbetssökande har begränsade resurser för sådana tjänster.

Anpassa ditt CV för ditt yrke

Kom ihåg att vi har flera CV-mallar att välja mellan. Ta gärna det CV-exempel som stämmer bäst överens med det yrke du ska söka. Om du är läkare ska du välja en CV-mall som ger utrymme till att beskriva dina meriter och kompetens. Ska du söka jobb för första gången passar det bättre med en enkel mall där du lyfter fram din profil mer eftersom du saknar arbetserfarenheter.

Gilla gärna vår hemsida så att fler kan ta del av gratis CV-mallar!

4.29 avg. rating (85% score) - 51 votes