Om sajten

Välkommen till CVmall.net som är en informationssida för dig som vill ha hjälp ut i arbetslivet. Här får du bland annat tips och råd på hur du ska skriva ditt CV eller personliga brev. Verktyg som vi tror kan underlätta skrivandet är färdiga mallar i Word-format som du kan ladda ner gratis och sedan utgå ifrån, det svåraste är ju oftast att komma igång!

Målet för oss är att den här sidan ska bli ett komplett hjälpmedel för dig som ska ut på arbetsmarknaden. Vi har lyckats om du med hjälp av våra artiklar och verktyg får ditt drömjobb.

Vårt uppdrag är därmed att hjälpa dig som student, arbetslös, ung eller gammal att få konkreta tips och råd för att maximera dina chanser på arbetsmarknaden.

Jag som är grundaren till den här webbplatsen heter Robin. Idén att att starta den här sidan fick jag efter att ha sett hur många människor som varje dag ställde frågor på internet om hur de till exempel skulle skriva ett cv eller vad de skulle tänka på inför en arbetsintervju. Efter finanskrisen 2008-2009 har det varit tufft på arbetsmarknaden och konkurrensen om jobben har hårdnat. Så 2012 började jag skriva mina första tips här på CVmall.net med ambitionen att hjälpa människor att bli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Min förhoppning är att mina tips ska komma till nytta och öka dina chanser till att få drömjobbet. Jag är inte på något sätt en expert, men jag vill ändå dela med mig av det lilla jag kan på området. Du kan hjälpa mig och den här webbplatsen att bli bättre genom att kommentera och ge feedback, dela med dig av erfarenheter, dela inläggen i sociala medier och komma med önskningar om innehåll. Jag kommer fortsätta arbeta på den här webbplatsen så länge du är nöjd och vill att den ska vara kvar på nätet. Jag önskar dig lycka till på arbetsmarknaden!

Annonser på den här sidan
Cvmall.net är helt gratis för dig som användare och projektet finansieras därför helt av annonsering. Avtal eller partnerskap med olika aktörer inom annonsering är en del av webbplatsen men fokus ligger alltid på dig som läsare och besökare, användarupplevelsen och kvaliteten i innehållet sätter vi alltid i första rummet. Vi hoppas att du har överseende med annonserna i innehållet då de gör att vi kan fortsätta lägga ner tid på att skriva nytt innehåll.

Kontakt
Behöver du komma i kontakt med oss så kan du höra av dig via kontaktformuläret.
Om du följer oss på Twitter. så blir du uppdaterad på när vi har publicerat ett nytt inlägg på CVmall.net.

Du behövs för att göra innehållet bättre
Den här webbplatsen växer varje dag tack vare dig. Din feedback i form av kommentarer, delningar i sociala medier och mail gör att vi får inspiration till att fortsätta skriva artiklar med tips. Har du något tips på ämne till bloggen? Vi vill hela tiden bli bättre, så om du har synpunkter på webbplatsen hör gärna av dig via kontaktformuläret.

Positiv feedback från besökare

”Bra guide som ligger uppe om personligt brev. Gillar att övriga sidan laddar snabbt. Keep up the good work!” – Nicklas, 2012-12-08

”Ville bara skicka ett mail och tacka för att ni delar kunskap på det här sättet.” – Erik, 2013-01-18

”Jag fick jobbet som Inköpare på ett av Sveriges största företag! Tack för tipsen med CV och personligt brev. Jag hade inte klarat att skriva det själv.” – Madeleine, 2014-08-14

Allmänna användarvillkor
Friskrivningsklausul
Privacy Policy

Sidkarta över hela webbplatsen
För att se alla sidor och inlägg på CVmall.net så kan du titta på sidkartan.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes