CV-mall student

Det här är en CV-mall för sig som söker jobb under studietiden eller är nyexaminerad. Cv-mallen fokuserar på målsättning, profil och utbildning. Om du inte har någon arbetslivserfarenhet så ska du fokusera på dina egenskaper som du tror kan hjälpa dig i arbetsrollen. Skriv ner dina mål så att arbetsgivaren ser att du har en plan och tänker långsiktigt. Skriv ner dina erfarenheter från förtroendeuppdrag, föreningar, studentorganisationer eller andra relevanta roller.

CV-mall för student

Ladda ner CV-mall här

Ett CV är ett flexibelt dokument så finns inga exakta regler på vad du måste ha med eller hur du presenterar din fakta. Du kan helt enkelt välja att presentera de mest positiva och imponerande egenskaperna eller prestationerna som du tror arbetsgivaren letar efter. Ett bra CV är en tydlig struktur, därför innehåller CV-mallen ovan ett förslag på struktur så att du kan fokusera mindre på upplägget och i stället satsa på din kärnkompetens som du vill lyfta fram.

  • Målsättning: Vad vill du jobba med och varför? Vad är ditt mål inom yrkeslivet?
  • Sammanfattning: Vilka är dina främsta kompetenser? Försök sammanfatta varför du är bäst lämpad för jobbet.
  • Erfarenhet och anställningar: Skriv djupare om vad du lärde dig på din praktikplats, extrajobb eller sommarjobb.
  • Utbildning: Här skriver du alla dina fakta om gymnasieutbildningen, vilka kurser du pluggade, stipendier, praktikplatser och studentaktiviteter.

Letar du efter ett mer klassiskt CV så hittar du CV-mallen här.

3.60 avg. rating (72% score) - 25 votes

Lämna en kommentar